MENU

Ontzorgt particulieren en bedrijven bij het organiseren van evenementen

Life event - En nu ik - Soest e.o.

Gepubliceerd op 18-08-2017

Life event - En nu ik - Soest e.o.

Het Live Event in Soest voor mantelzorgers, en nu ik, was een enorm succes. Niet alleen voor de Soester gemeenschap. Ook mantelzorgers vanuit de wijde omgeving kwamen op dit mooie Live Event af. Het was een zeer geslaagde verwenmiddag voor mantelzorgers, waarbij verschillende prijzen te winnen waren bij de diverse stands. Ook kon men o.a. een stoelmassage, voetreflex massage, het haar opgekapt en de nagels gelakt krijgen. Wethouder M. Adriani heeft de middag geopend en de gemeente Soest heeft ijshoorns uitgedeeld vervaardigt door ijssalon Bemer.

Al Timone had ook een prijsvraag. De prijs bestaat uit de gratis organisatie van een feest naar keuze. Uiteraard komen de kosten van de dag zelf voor rekening van de winnaar. Men kon raden hoeveel snoephartjes er in de wijnkoeler zaten. Dit waren er 387. Niemand had het juiste antwoord, maar mevrouw R. de Jong uit Hilversum zat er met 399 het dichtst bij in de buurt. Zij heeft belangstelling voor een vriendendag, dus ik neem deze week met haar contact op over hoe wij dit in gaan kleden naar haar wensen. 

Van harte gefeliciteerd mevrouw de Jong.

 

Deze middag is mogelijk gemaakt door:

Rabobank Amersfoort Eemland, Gemeente Soest, Rotary Club Soest - Baarn, Middelman Mode, Reto internetburo, Pronto Wonen, Keune Haircosmetics, Banketbakkerij Verkley, Stayokay Soest en anonieme donaties.

Foto's

Terug naar overzicht

Referenties

" Helma heeft onlangs een kerstpakketten actie voor de voedselbank georganiseerd. Het was een hele klus om deze actie tot stand te brengen maar Helma heeft alles perfect en tot in de puntjes geregeld. Alles werd helder en duidelijk gecommuniceerd. Helma is een geweldige, snelle en efficiƫnte organisator. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Wedding & Event
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2018 Al Timone