MENU
Al Timone

Over mij

Over mij

Mijn naam is Helma Starink. Ik ben een ambitieus persoon, die door te doen en aan te pakken veel ervaring heeft opgedaan in de evenementenbranche. Naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel, heb ik een scherp analytisch vermogen. Integriteit en stressbestendigheid zijn mijn kernwaarden. Ik ben organisatorisch sterk, oplossingsgericht en communicatief. Daarnaast ben ik door mijn financiële achtergrond goed in staat uw budget te bewaken.  Humor vind ik belangrijk. Dit komt naar boven in mijn hobby toneelspelen/regisseren, maar is ook in mijn werk niet weg te denken.

Door goed te luisteren, samenvatten en doorvragen, kom ik tot de kern van uw wensen en ideeën. Met uw doel in het vizier zorg ik voor maatwerk. Samen met mijn netwerk maak ik uw evenement, huwelijksdag, presentatie, congres of andere belangrijke gebeurtenis tot een succes.

Referenties

" Helma heeft onlangs een kerstpakketten actie voor de voedselbank georganiseerd. Het was een hele klus om deze actie tot stand te brengen maar Helma heeft alles perfect en tot in de puntjes geregeld. Alles werd helder en duidelijk gecommuniceerd. Helma is een geweldige, snelle en efficiƫnte organisator. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Wedding & Event
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2018 Al Timone