MENU

Bedrijfs- of particulier evenement organiseren? Onderscheid jezelf van anderen!

Een zeilschip als unieke trouwlocatie

Gepubliceerd op 20-06-2017

Een zeilschip als unieke trouwlocatie

Wat was het geweldig mooi weer, zondag 18 juni 2017. Het beloofde een heerlijke dag te worden. Een familie wilde graag op een speciale manier vaderdag vieren. Zij vroegen mij iets leuks te bedenken. Aangezien de weersverwachting goed was, gaat je gedachten al snel uit naar het water. Het moest iets sportiefs zijn voor een deel van deze familie en voor het andere deel mocht het ook wat rustiger. Wat is er dan leuker om voor de actievelingen een zeiltocht te boeken, waarbij zij mee mochten helpen Brassen en Halzen. Voor allen was het een genoegen om een heerlijke relaxte zeiltocht te beleven op het dwarsgetuigde schip. Starend over het water en genietend van de wind door de haren en zeilen hebben zij genoten van deze prachtige dag. Tot besluit was er boven aan dek een heerlijke BBQ geregeld, met vers brood, heerlijke salades en vele soorten vlees.

Dit Prachtige zeilschip in VOC stijl is te boeken als officiële trouwlocatie voor de gemeenten Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad. In Amsterdam en Lelystad is er de unieke mogelijkheid al zeilend elkaar het ja-woord te geven. Mochten jij of je gasten geen zeebenen hebben dan wordt er 100% garantie gegeven, dat je vanuit Lelystad niet zeeziek zult worden.

Trouwen op het water, zoals jullie het graag wensen. Graag nodigt Al Timone jullie uit voor een vrijblijvende kennismaking met de kapitein en het zeilschip. Na jullie bezichtiging en het doorspreken van jullie wensen, ontvangen jullie een waardebon voor een romantische proefvaart voor 2 personen!

Dit dwarsgetuigd schip is uniek op de binnenwateren van Nederland. 

Ook andere evenementen kunnnen op dit schip plaatsvinden. Hierbij te denken aan een vrijgezellenfeest, vriendinnen- of vriendendag, speciale verjaardag, een jubileum, een personeelsuitje of een teambuilding. Er kan dan gebruik worden gemaakt van de activiteit Brassen en Halzen.

Ook voor de meer zakelijke evenmenten is dit schip perfect. Bijvoorbeeld voor een klantendag, presentatie of vergadering.

Deze goed verzorgde zeiltocht is uitstekend geschikt voor elke (feestelijke) gelegenheid. Voor groepen tussen de 15 en 50 personen kan dit prachtige zeilschip - al zeilend over het  IJsselmeer -  uw evenement speciaal maken. Wanneer dit schip is aangemeerd, is er zelfs plaats voor 80 personen. Met een passend arrangement voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Bekijk hieronder gerust de video, deze is gemaakt op het evenement vaderdag 2017.

Heeft u privé of zakelijk een evenement, maar ontbreekt het u aan inspiratie, neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2020 Al Timone