MENU

Bedrijfs- of particulier evenement organiseren? Onderscheid jezelf van anderen!

TEDxYouth@Amersfoort

Gepubliceerd op 06-10-2017

TEDxYouth@Amersfoort

TEDxYouth@Amersfoort, was een groot succes!

Vrijdag 6 oktober 2017 heeft in theater Flint te Amersfoort de allereerste editie van TEDxYouth@Amersfoort plaatsgevonden met als thema: The Power of a Changing World.

Wethouder Bertien Houwing heeft, samen met Jacob Gelt Dekker en Floris ten Duis het TEDxYouth@Amersfoort event geopend.

Het jonge publiek heeft met aandacht geluisterd naar de sprekers die ieder op eigen wijze hun boodschap in de TED-Talk naar voren brachten. De sprekers op het podium waren zeer inspirerend, motiverend en vernieuwend in hun gedachtegang, waarmee zij het publiek ademloos hebben laten toehoren.

Een van de sprekers, Jefta Westra, vond het een enorme eer te mogen spreken voor zoveel intelligente mensen. Citaat: ‘Het bijzondere voorrecht was echter niet het spreken. Het was luisteren. Luisteren naar zo vele inspirerende jonge mensen.’ Een andere spreker Parsifal Tritsch vond het zo mooi om zoveel inspirerende mensen op een dag te mogen ontmoeten. Adam Azriff was een van de sprekers die helemaal naar Amersfoort kwam vanuit Maleisië.

Dagvoorzitter Maurice Seleky heeft alle sprekers na hun TED-Talk kort geïnterviewd.

‘De Old School Musical Foundation heeft met hun prachtige performance in drie korte acts over ‘pesten’, de sprekers met elkaar verbonden.’ Zo vertelde iemand uit het publiek. ‘Het liep als een rode draad door de dag heen.’

Het doel van TEDxYouth@Amersfoort - een onafhankelijk georganiseerd evenement geïnspireerd op de populaire Amerikaanse TED-Talks - is om innovatieve en creatieve geesten een platform te geven waar zij oude conservatieve ideeën in twijfel trekken, en nieuwe ideeën aanbrengen om onze samenleving en de wereld te verbeteren.

De organisatie zegt: ‘TEDxYouth@Amersfoort is een non-profit organisatie. Wij waren afhankelijk van een groot aantal sponsoren om het evenement goed neer te kunnen zetten. Wij zijn hen allen bijzonder dankbaar voor de financiële steun en voor alle steun in de vorm van sociaal kapitaal. Grote sponsoren als Rabobank, Gemeente Amersfoort, LKCA en Flint zijn geïnteresseerd in – en willen betrokken zijn bij – wat jongeren willen. Deze grote sponsoren gaan gezamenlijk met de organisatie kijken, welke projecten zij op kunnen zetten, waarbij de jeugd betrokken kan worden. De jeugd kan met hun vernieuwende ideeën, de oudere generatie laten innoveren.

Via livestream op YouTube en Facebook kon het TEDxYouth@Amersfoort event vrijdag 6 oktober 2017 live gratis meegekeken worden. De aftermovie en de individuele sprekers zijn inmiddels op het ‘TEDxYouth Amersfoort’ kanaal van YouTube gezet.

Bron foto: Benjamin Kotek   

REFERENTIES:

Met Helma weet je dat ieder evenement op zijn pootjes terecht komt! Ik heb Helma tijdens TEDxYouth@Amersfoort leren kennen als een daadkrachtige dame met 'the eyes on the prize'. Deze eigenschappen in combinatie met Helma haar openhartige, warme en energieke karakter zorgen ervoor dat het voor mij een groot plezier is om met Helma te mogen werken.

Jannie H.

Ik ken Helma als een Enthousiaste en gedreven ondernemer. Ze is daadkrachtig, empatisch, creatief en staat open voor nieuwe ideeen. Ze weet hierdoor goed in te schatten wat er nodig is om uw evenement tot een succes te maken! Ik zou haar het liefst omschrijven als de Kapitein die aan het roer van elk evenement zou kunnen staan. Ik hoop vaker met haar samen te mogen werken.

Maico d. H.

Helma is not only a fantastic and precise Event Manager but also an inspiring person. She consistently demonstrated a solid work ethic at TEDxYouth Amerfsoort as well as a commitment to success. Helma assumed a leadership role in TEDxYouth Amersfoort, inspiring and motivating other teammembers. She is ready to deal with difficult situations and solve the problems on time. Helma will find a way to weather any storm with a smile :)

Emin K.

Helma's bijdrage aan TEDxYouth@Amersfoort is groot. Via haar grote netwerk in regio Amersfoort heeft ze het sponsorteam op het juiste been gezet door de juiste lijntjes te leggen met diverse partners. Door haar ervaring en management brengt ze structuur in het event. Kortom een aanwinst voor het team!

Milan P.

Helma heb ik leren kennen als een geweldig organisator die al haar afspraken op tijd nakomt. Ze zet zich met hart en ziel in voor mensen en organisaties waar zij in gelooft. Hier leert zij graag en veel van. En met die kennis, ervaring en contacten krijgt zij veel voor elkaar.

Aleksandr S.

 

Foto's

Terug naar overzicht

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2020 Al Timone