MENU

Bedrijfs- of particulier evenement organiseren? Onderscheid jezelf van anderen!

De eerste spreker op het AVG Congres

Gepubliceerd op 13-04-2018

De eerste spreker op het AVG Congres

De eerste spreker op het AVG Congres is Maria Genova. Ik ben blij dat ik haar heb kunnen boeken voor een van de lezing. Zij doet haar lezingen op interactieve en ludieke wijze. 

Maria Genova (1973) werd geboren in Bulgarije en groeide op in Plovdiv de tweede stad van het land. Ze voltooide daar haar gymnasiumopleiding en op haar negentiende volgde ze haar vakantieliefde naar Nederland. Al na één jaar werkte ze als freelance journalist voor het Noordhollands Dagblad en na een paar honderd artikelen schreef ze zich in voor een HBO-opleiding journalistiek. Ze studeerde binnen vier jaar af aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg.

Ze werkt voor verschillende kranten en tijdschriften. Haar hobby’s zijn schilderen, skiën, dansen, schaken en boeken lezen.

Zij heeft diverse boeken op haar naam staan. waaronder ‘Komt een vrouw bij de h@cker’. Dit boek is voor veel lezers een eye-opener. Het boek laat zien hoe gemakkelijk het is om je identiteit te stelen en je computer te hacken. Door de frisse, niet technische blik op het onderwerp werd het een hit in het bedrijfsleven. Veel bedrijven en organisaties geven het aan hun werknemers cadeau om ze bewuster te maken van de digitale gevaren. Maria is ook één van de meest gevraagde sprekers in Nederland op het gebied van identiteitsfraude, privacy en informatiebeveiliging. Ze heeft al vele tientallen lezingen gegeven: aan gemeenten, energiemaatschappijen, woningcorporaties, ict-bedrijven, ziekenhuizen, politie, de Koninklijke Marechaussee, nucleaire bedrijven, bibliotheken, etc.

In 2014 werd ze voor de boeken ‘Komt een vrouw bij de h@cker’en ‘Dansen op de Muur’ uitgeroepen voor Schrijfster van het Jaar. ‘Dansen op de muur’ is sterk autobiografisch, vermakelijk en interessant voor mensen die geïnteresseerd zijn in de recente geschiedenis.

In 2015 verschenen ‘Gedwongen liefde’, een update van haar boeken over de vrouwenhandel en ‘Sexy selfies’ over pubers, naaktfoto’s en cyberpesten.

In 2016 verscheen ‘Als afscheid pijn doet’, een waargebeurd verhaal over zelfdoding, onmacht en onvoorwaardelijke liefde.

Maria Genova heeft veel volgers op social media. 

Boek hier je ticket.

Terug naar overzicht

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Al Timone