MENU

Bedrijfs- of particulier evenement organiseren? Onderscheid jezelf van anderen!

Soest Netwerkt viert de zomer met een BBQ

Gepubliceerd op 22-06-2017

Soest Netwerkt viert de zomer met een BBQ

In opdracht van Soest Netwerkt te Soest, heeft Al Timone een netwerk BBQ in Italiaanse sferen georganiseerd. Deze BBQ heeft plaatsgevonden op één van de mooiste plekjes van Soest.

Aan de rivier De Eem bevindt zich Rederij Succes. Daar is het begin van het zomerreces voor vele Soester ondernemers ingezet. Dit gebeurde in een schilderachtige omgeving onder het genot van een Italiaanse BBQ en een drankje.

Uiteraard maakten wij gebruik van ons lokale netwerk aan cateraars uit Soest voor dit netwerkevent.

Wat hebben we toch geboft met het weer. De hele dag was het bloedheet geweest, Een uur voor aanvang begon het stevig te waaien en te regenen. Buitenradar gaf aan dat het een pittig uur zou duren. Precies bij aanvang van de BBQ om 18.00 uur  werd het droog en was het iets afgekoeld. Als ik zie welke schade het onweer elders in Nederland heeft aangericht, ben ik dankbaar dat dit event goed is verlopen. Men kon rustig van de heerlijke Italiaanse BBQ gerechten genieten. Het was niet meer zo benauwd, zodat alles bij elkaar het een heerlijke avond is geweest.

Ik heb ervan genoten dit evenement te hebben mogen organiseren voor deze fijne groep mensen. Het netwerken vondt men gezellig en nuttig. Het eten heerlijk en de omgeving fantastisch.

REFERENTIES

  • Helma heeft op verzoek van het bestuur van Soest Netwerkt zich enorm ingezet om de organisatie van de traditionele BBQ voor vrienden en introducés van Soest Netwerkt op 22 juni 2017 op rolletjes te laten lopen. In totaal hadden zich 50 gasten aangemeld. Zij heeft zelfstandig op basis van informatie die wij haar als bestuur gaven offertes opgevraagd. Steeds was zij accuraat en to the point in het nakomen van afspraken. De organisatie van een dergelijk event kun je gerust aan Helma overlaten. Zij heeft ons als bestuur veel werk uit handen genomen. Helma nogmaals heel veel dank!

Bestuur van Soest Netwerkt
 

  • Ik was bij de avond van Soest Netwerkt, waarvan Helma de organisator was. Het was zo'n avond waar alles heel soepel verliep, het eten lekker, de muziek aangenaam en de mensen in elkaar geïnteresseerd. Je vergeet dan vaak dat daar veel werk voor verzet is. Helma Starink dat heb je super gedaan!

Klazien T.

 

Een leuk weetje:

De Eem is een rivier in het noorden van de provincie Utrecht. De Eem begint bij Amersfoort, heeft een lengte van ongeveer 18 kilometer en stroomt uit in het Eemmeer. Langs de Eem zijn bijzondere en ludieke plekjes om events te organiseren.

De Eem wordt weleens de langste rivier van Nederland genoemd.[1] 

De Eem wordt gevoed door het Valleikanaal en een aantal Veluwse beken, waarvan de Heiligenbergerbeek, de Barneveldse en de Lunterse Beek de belangrijkste zijn. Deze komen bij Amersfoort samen. Waar de beken de stad verlaten - bij de Koppelpoort - begint de Eem. De rivier loopt vervolgens oostelijk van SoestBaarn en Eemnes, door de Eemvallei naar het Eemmeer (vroeger een deel van de Zuiderzee). De Eem is verantwoordelijk voor het grootste deel van de afwatering van de Gelderse Vallei. De Eempolders zijn landschappelijk van grote waarde.

Door bodemdaling als gevolg van ontwatering is de rivier hoger komen te liggen dan het omliggende land. Bij lage waterstanden in de zomer wordt er water vanuit de Nederrijn via het Valleikanaal in de Eem gepompt. De Eem is de belangrijkste bron van de biologische belasting van het Eemmeer, dat hierdoor achterblijft met het herstel vergeleken met de overige randmeren. Er is sprake van een belangrijke afname van de absolute hoeveelheid fosfaat en nitraat, maar relatief bezien wordt dit tenietgedaan door de afgenomen hoeveelheid water in 2003.

Bron: Wikipedia

Foto's

Terug naar overzicht

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2020 Al Timone