MENU

Bedrijfs- of particulier evenement organiseren? Onderscheid jezelf van anderen!

De Omgekeerde Adventskalender voor Voedselbank

Gepubliceerd op 20-12-2016

De Omgekeerde Adventskalender voor Voedselbank

AKTIE DE OMGEKEERDE ADVENTSKALENDER EEN GROOT SUCCES.

Op dinsdagmiddag 20 december 2016 vond bij de Voedselbank te Soest het uitdelen van kerstpakketten  plaats aan de klanten van de Voedselbank. Deze aktie heb ik opgezet, om deze klanten wat extra’s te geven voor de Kerstdagen.

Het project Soester Buurtgenoten waarvan ik de project beheerder ben, brengt mij geregeld in aanraking met de Voedselbank Soest. De leiding van de Voedselbank Soest, Geryjanne Bontekoning, de vrijwilligers die daar mooi en veel werk verrichten en de klanten die wel eens wat extra’s kunnen gebruiken. Het is ongelofelijk leuk de klanten op zo’n moment vlak voor Kerst te verrassen met een kerstpakket. 

Door mijn werk als Weddingplanner & Eventmanager, kon ik de organisatie voor deze aktie in goede banen leiden.  Ik kreeg geweldig veel mooie reacties van de mensen en bedrijven die een kerstpakket wilden vullen. De bedrijven Smurfit Kappa en Lijf en Visie Fysiotherapeuten hebben mooie kerstdozen gesponsord. Bij Mirjam van ’t Net van Pedicure Mooie Voeten, konden we de kerstpakketten het weekend voor de uitreiking  verzamelen en Van Doorn Verhuur heeft 20 december het transport verzorgd naar de Voedselbank Soest. Drukkerij Neoprint heeft voor een mooie kerstkaart per kerstpakket gezorgd. Al deze bedrijven hebben aan deze aktie belangeloos meegewerkt.

Zoals gezegd hebben vele inwoners en bedrijven uit Soest en uit de omgeving van Soest met liefde een kerstpakket gevuld, waarin er onderscheid gemaakt is tussen pakketten voor 1 à 2 persoons huishoudens, huishoudens met kinderen, reguliere pakketten en halal pakketten. Ook met het aantal kinderen per huishouden is rekening gehouden. Voor iedere klant een kerstpakket. We hebben een totaal van 75 kerstpakketten bereikt met in ieder pakket 28 producten. Voor iedere dag dat dit jaar de advent duurde, 1 product. Vandaar de naam “De Omgekeerde Adventskalender”.

Dat het aantal kerstpakketten is bereikt, is een groot succes. We moesten zelfs uitkijken dat we niet teveel pakketten aangeboden kregen. Ook uit de reacties van de klanten van de Voedselbank bleek het succes.

Of ik volgend jaar een zelfde aktie opzet of dat ik het over een andere boeg gooi, daar ben ik nog niet uit. Ik ben met diverse ideeën bezig, maar dat het een vervolg gaat krijgen is zeker.

Foto's

Terug naar overzicht

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2020 Al Timone