MENU
Al Timone

Ceremoniemeesterschap

Vaak wordt door het bruidspaar aan naaste familie of dierbare vrienden gevraagd ceremoniemeester te zijn. Een grote eer om dit te mogen doen, maar ook veel - en verantwoordelijk - werk.

Ondanks een uitgebreid draaiboek, komt er zo’n dag nogal veel op u af aan regelwerk. Wij willen deze taak graag (gedeeltelijk) op ons nemen, zodat het bruidspaar en alle gasten kunnen genieten van een onbezorgde dag.

Al Timone ontzorgt u. Wij staan aan het roer van uw huwelijksdag en volgen het draaiboek dat wij samen met u hebben opgesteld, met als doel dat u de mooiste dag van uw leven als een onvergetelijke- en zorgeloze dag ervaart.

 Optioneel:

  • Het stylen van de trouwlocatie behoort niet tot het standaard-ceremoniemeesterschap of weddingplannen. We kunnen het trouwboeket, de corsages, en styling van de locatie(s) op elkaar afstemmen. We houden hierin ook rekening met de kleuren van de kleding en wensen van het bruidspaar.
  • Het bijhouden van de RSVP’s (Répondez s'il vous plaît, oftewel antwoord vragen van gasten of zij al dan niet komen) , zodat u ruim van te voren inzicht hebt in de uiteindelijke gastenlijst.
  • Het verzorgen van een receptieboek of een alternatief regelen.
  • Inventarisatie van sketches en speeches tijdens het feest of diner; een planning hiervoor maken en dit communiceren met de gasten en de keuken of verzorger van de muziek.
  • Vrijgezellenfeest organiseren voor zowel bruid als bruidegom.
  • Een huwelijksaanzoek organiseren.

Het is belangrijk om van te voren met elkaar af te spreken welk budget er is voor bepaalde zaken.

Er bestaat een mogelijkheid, zowel voor weddingplanning en/of ceremoniemeesterschap, met een of meerdere assistenten uit te breiden. Dit hangt af van het aantal (vaste) gasten dat u wilt uitnodigen. Is het uitbreiden met een assistent noodzakelijk om de dag vlekkeloos te laten verlopen, dan zullen wij dit van te tevoren met u bespreken en hier een uurtarief voor berekenen. Van te voren verwachtingen naar elkaar toe uitspreken, zal uw huwelijksdag en het verloop hiervan soepeler laten verlopen.

Wilt u meer informatie, neemt u dan vrijblijvend contact op met Al Timone.

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2018 Al Timone