MENU
Al Timone

Ceremoniemeesterschap

Vaak wordt door het bruidspaar aan naaste familie of dierbare vrienden gevraagd ceremoniemeester te zijn. Een grote eer om dit te mogen doen, maar ook veel - en verantwoordelijk - werk.

Ondanks een uitgebreid draaiboek, komt er zo’n dag nogal veel op je af aan regelwerk. Ik wil deze taak graag (gedeeltelijk) op mij nemen, zodat het bruidspaar en alle gasten kunnen genieten van een onbezorgde dag.

Al Timone ontzorgt je. Ik sta aan het roer van jullie huwelijksdag en volg het draaiboek dat ik samen met jullie heb opgesteld, met als doel dat je de mooiste dag van jullie leven als een onvergetelijke- en zorgeloze dag ervaart.

 Optioneel:

  • Het stylen van de trouwlocatie behoort niet tot het standaard-ceremoniemeesterschap of de weddingplanning. Ik kan het trouwboeket, de corsages, en styling van de locatie(s) op elkaar afstemmen. Ik houd hierin ook rekening met de kleuren van de kleding en wensen van het bruidspaar.
  • Het bijhouden van de RSVP’s (Répondez s'il vous plaît, oftewel antwoord vragen van gasten of zij al dan niet komen) , zodat je ruim van te voren inzicht hebt in de uiteindelijke gastenlijst.
  • Het verzorgen van een receptieboek of een alternatief.

Buiten de weddingplanning en het ceremoniemeesterschap om, kan ik ook jullie ontzorgen bij het volgende:

  • Een huwelijksaanzoek organiseren.
  • Vrijgezellenfeest organiseren voor zowel bruid als bruidegom.

Het is belangrijk om van te voren met elkaar af te spreken welk budget er is voor bepaalde zaken.

Er bestaat een mogelijkheid, zowel voor weddingplanning en/of ceremoniemeesterschap, met een of meerdere assistenten uit te breiden. Dit hangt af van het aantal (vaste) gasten dat je wilt uitnodigen. Is het uitbreiden met een assistent noodzakelijk om de dag vlekkeloos te laten verlopen, dan zal ik dit van te tevoren met je bespreken en hier een uurtarief voor berekenen. Van te voren verwachtingen naar elkaar toe uitspreken, zal jullie huwelijksdag soepeler laten verlopen.

TIP: Een aparte website voor het bruidspaar met cadeau ideeën en later met de foto's die jullie dag kleuren wordt vaak gewaardeerd.

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Al Timone.

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2020 Al Timone