MENU
Al Timone

Diensten

Binnen uw bedrijf heeft u het druk. U kunt zakelijk gezien eigenlijk geen werknemer missen om een presentatie, relatie dag, lezing, vergadering of congres te organiseren. Wij nemen u de organisatie professioneel uit handen. U kunt zich richten op uw business, terwijl wij het roer van het evenement stevig in handen hebben, om de koers te varen die u aangeeft. Uw doel is ons vizier.

Alle medewerkers weer met de neus dezelfde kant op krijgen, hoe doet u dat? Het organiseren van een bedrijfsuitje, afdelingsuitje of een teambuildingsdag/-weekend neemt meer tijd in beslag dan u in eerste instantie dacht. Wij leveren maatwerk. Zijn uw werknemers sportief aangelegd of houden zij van breinbrekers? Wilt u naar buiten of liever een binnen-evenement? We houden rekening met het aantal medewerkers, uw budget en zakelijke wensen.

U kunt ons ook inzetten bij jubilea en afscheidsrecepties. Een mooie gelegenheid om uw medewerker of aftredend directeur persoonlijk en op een warme manier te bedanken voor zijn of haar inzet.

Wilt u uw winkel of bedrijf officieel openen, dan kan Al Timone u van dienst zijn. Wij linken uw opening zodanig aan uw business en de gemeente waarin u gevestigd bent, dat het vanzelfsprekend lijkt dat u er bent.

Al Timone is er voor u, om u te ontzorgen.  We vullen uw eigen (zakelijke) ideeën aan met die van ons. Daarnaast geven we tips en houden de regels en/of benodigde vergunningen voor u in de gaten.

Wij streven ernaar niet alleen zoveel mogelijk uit uw budget te halen, maar blijven daar het liefst ruim binnen. Al Timone beschikt over een groot netwerk van locaties, cateraars, fotografen, Dj’s en bands. Als eventmanager hebben wij een goede onderhandelingspositie om kortingen en aanbiedingen te bedingen.

Interesse voor een intakegesprek?

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Al Timone