MENU
Al Timone

Huwelijk

Een van de belangrijkste dagen van je leven. Ook wanneer het een herbevestiging van het huwelijk betreft.

Wat een heerlijke periode is het toch... Jouw grote liefde heeft je ten huwelijk gevraagd en je bent druk in de weer om de grote dag te organiseren. De vlinders fladderen door jouw buik... Dit is een periode in jouw leven, waar je met volle teugen van wilt genieten.

Er komt enorm veel regelwerk op je af. Waar moet je beginnen? Vraag Al Timone om de gratis Checklist* om niets te vergeten en alles op tijd geregeld te hebben.

Wil je zorgeloos genieten of heb je weinig tijd om de mooiste dag van jpuw leven te plannen? Wil je een geweldige dag hebben met heel veel leuke, unieke en creatieve ideeën zonder al teveel stress?

Het plannen van een volledige bruiloft is maatwerk. Met behulp van het netwerk van Al Timone op het gebied van locaties, cateraars, fotografen, Dj’s, bands et cetera, beleef je een zorgeloze trouwdag. Wij gaan zelfs nog een stapje verder en kan je helpen bij het vinden van een heerlijke huwelijksreis om van te dromen.

Als weddingplanner hebben wij een goede onderhandelingsposities om kortingen en aanbiedingen te bedingen.

Van jouw trouwdag iets speciaals maken, is een vak apart. Al Timone kan ervoor zorgen dat je de droombruiloft krijgt, die jij voor ogen hebt. Met of zonder kerkelijke inzegening. In de stijl die jij het mooist vindt en zonder stress!

Ons motto is:

Met jouw wensen en inbreng hebben wij, aangevuld met onze ervaring en netwerk, het roer van jouw huwelijksdag stevig in handen.

Onze missie is:

Wij zijn pas klaar, als het bruidspaar straalt.

* Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of de checklist aan via ons contactformulier

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Al Timone