MENU
Al Timone

Huwelijksdag

Een van de belangrijkste dagen van uw leven. (Ook bij tweede huwelijken en meer.)

Wat een heerlijke periode is het toch... Uw grote liefde heeft u ten huwelijk gevraagd en u bent druk in de weer om de grote dag te organiseren. De vlinders fladderen door uw buik... Dit is een periode in uw leven, waar u met volle teugen van wilt genieten.

Er komt enorm veel regelwerk op u af. Waar moet u beginnen? Vraag Al Timone om de gratis Checklist* om niets te vergeten en alles op tijd geregeld te hebben.

Wilt u zorgeloos genieten of heeft u weinig tijd om de mooiste dag van uw leven te plannen? Wilt u een geweldige dag hebben met heel veel leuke, unieke en creatieve ideeën zonder al teveel stress?

Het plannen van een volledige bruiloft is maatwerk. Met behulp van het netwerk van Al Timone op het gebied van locaties, cateraars, fotograven, Dj’s, bands et cetera, beleeft u een zorgeloze trouwdag. Wij gaan zelfs nog een stapje verder en helpen bij het vinden van een heerlijke huwelijksreis om van te dromen.

Als weddingplanner hebben wij een goede onderhandelingsposities om kortingen en aanbiedingen te bedingen.

Van uw trouwdag iets speciaals maken, is een vak apart. Al Timone kan ervoor zorgen dat u de droombruiloft krijgt, die u voor ogen heeft. Met of zonder kerkelijke inzegening. In de stijl die u het mooist vindt en zonder stress!

Ons motto is:

Met uw wensen en inbreng hebben wij, aangevuld met onze ervaring en netwerk, het roer van uw huwelijksdag stevig in handen.

* Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of de checklist aan via ons contactformulier

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2018 Al Timone