MENU
Al Timone

Kraamfeest

U kunt er als kersverse ouders voor kiezen om alle familie, vrienden, kennissen en collega’s gedurende de kraamtijd en vlak daarna stuk voor stuk langs te laten komen. Maar slapeloze nachten, ontzwangeren en soms maandenlang ieder weekend visite om u te feliciteren en de nieuwbakken zoon of dochter te bewonderen, kan u flink opbreken.

Daarom kiezen steeds meer ouders ervoor een kraamfeest te (laten) organiseren. Al Timone wil u hier graag in adviseren en u ontzorgen bij de organisatie en het kraamfeest zelf. Er komt immers al zoveel op u af als kersvers ouderpaar.

Uiteraard kan u het kraamfeest laten samenvallen met de eventuele doop van uw kindje. Hierbij is het verstandig te inventariseren wanneer de eerstvolgende doopmis of doopdienst wordt verzorgd in uw kerk. Dan kunt u de datum hierop aanpassen.

Het aantal gasten dat u uitnodigt is vaak de maatstaf of u het kraamfeest thuis of op locatie wilt vieren. Handig is het om tezamen met de geboortekaartjes, ook de uitnodiging voor het kraamfeest en/of doopfeest te versturen.

Een goed gevulde tafel met lekkernijen in babythema en versiering in roze of blauwe tint zal al snel een sfeermaker zijn. Komen er veel kinderen, dan kunt u deze met iets speciaals, zoals een springkussen en spelletjes snel zoet houden. Dit kunt u eventueel in een aparte ruimte organiseren.

Om te voorkomen dat uw gloednieuwe fotoboek met de kiekjes van uw kindje helemaal beduimeld raakt, kunt u er voor kiezen een beamer neer te zetten met een scherm waarop u de babyfoto’s kan showen.

Een playlist die u zelf samenstelt kan de feestvreugde alleen maar verhogen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een Dj, pianist of andere muzikale omlijsting.

Wilt u meer informatie, neemt u dan vrijblijvend contact op met Al Timone.

Tip 1: Vergeet niet iemand foto’s en/of video te laten maken.

Tip 2: Alle gasten zijn uiteraard gekomen om uw kindje te bewonderen en willen het ook graag even vasthouden. Hoe voorkom u dat uw kindje van schoot tot schoot gaat? 

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2020 Al Timone