MENU
Al Timone

Over mij

Over mij

Mijn naam is Helma Starink. Na jaren voor werkgevers te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen voor mijzelf een bedrijf op te zetten. Ik ben een ambitieus persoon, die door te doen en aan te pakken veel ervaring heeft opgedaan in de evenementenbranche. Mijn kernwaarden zijn goed luisteren naar de wensen van de klant om dan met daadkracht en zorgvuldigheid een evenement neer te zetten. Een evenement dat zijn weerga niet kent. Daarnaast ben ik door mijn financiële achtergrond goed in staat het budget te bewaken. Humor vind ik belangrijk in het dagelijks leven. Dit komt ook zeker naar boven in mijn hobby acteren/regisseren van kluchten en blijspelen, maar is ook zeker in mijn werk niet weg te denken.

Door goed te luisteren, samenvatten en doorvragen, kom ik tot de kern van jouw wensen en ideeën. Met jouw doel in het vizier zorg ik voor maatwerk. Samen met mijn netwerk maak ik jouw evenement, presentatie, congres of andere belangrijke gebeurtenis tot een succes.

 

“Ik ken Helma als een enthousiaste en gedreven ondernemer. Ze is daadkrachtig, empathisch, creatief en staat open voor nieuwe ideeën. Ze weet hierdoor goed in te schatten wat er nodig is om een evenement tot een succes te maken! Ik zou haar het liefst omschrijven als de kapitein die aan het roer van elk evenement zou kunnen staan. Ik hoop vaker met haar samen te mogen werken.”

Maico de Haan

 

Contact

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Al Timone