MENU
Al Timone

Over mij

Over mij

Mijn naam is Helma Starink. Na jaren voor werkgevers te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen voor mijzelf een bedrijf op te zetten. Ik ben een ambitieus persoon, die door te doen en aan te pakken veel ervaring heeft opgedaan in de evenementenbranche. In mijn referenties staan een aantal eigenschappen benoemd, die mijn kerwaarden onderschrijven. Daarnaast ben ik door mijn financiële achtergrond goed in staat uw budget te bewaken.  Humor vind ik belangrijk in het dagelijks leven. Dit komt ook zeker naar boven in mijn hobby toneelspelen/regisseren van kluchten en blijspelen, maar is ook zeker in mijn werk niet weg te denken.

Door goed te luisteren, samenvatten en doorvragen, kom ik tot de kern van uw wensen en ideeën. Met uw doel in het vizier zorg ik voor maatwerk. Samen met mijn netwerk maak ik uw evenement, presentatie, congres, huwelijksdag of andere belangrijke gebeurtenis tot een succes.

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Al Timone