MENU
Al Timone

Particulieren

U heeft een druk leven,  waarin u geen tijd heeft of het moeilijk vindt om een huwelijksdag te plannen, toch een origineel aanzoek wilt doen of een babyshower / kraamfeest wilt geven. Wij staan in de startblokken om u te helpen, ideeën aan te reiken en het gehele evenement in goede banen te leiden. Voor housewarmingparty’s, familieweekenden of reünies draaien wij onze hand niet om.

Wilt u geen naaste familie of goede vrienden vragen ceremoniemeester te zijn bij uw huwelijk (een erebaan, maar vreselijk druk en verantwoordelijk), dan nemen wij die taak graag op ons.

Ook bij tweede huwelijken kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Wanneer en hoe vertelt u het de eventuele (wederzijdse) kinderen, zijn de kinderen oud genoeg, om een leuke taak te vervullen of zelfs getuigen te zijn? Hoe kunt u hen verder betrekken, ook wanneer zij wat jonger zijn, bij het ‘Ja-woord’?

Wilt u een speciale trouwlocatie, een uitbundige bruiloft of toch een meer intiemere sfeer in ons eigen Nederland of bijvoorbeeld Italië. Alles is bespreekbaar.

We streven ernaar niet alleen zoveel mogelijk uit uw budget te halen, maar blijven daar het liefst ruim binnen. Al Timone beschikt over een groot netwerk van locaties, cateraars, fotografen, Dj’s en bands. Als weddingplanner en eventmanager hebben wij een goede onderhandelingspositie om kortingen en aanbiedingen te bedingen.

Interesse in een kennismakingsgesprek?

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Al Timone