MENU
Al Timone

Presentaties, congressen en seminars

Heeft uw bedrijf een vernieuwend product dat u graag aan de buitenwereld wilt presenteren of  een nieuwe dienst die u wilt toetsen bij uw klantenkring?

Laat Al Timone meedenken over hoe, wanneer en waar u dit het beste kunt doen.

Al Timone heeft een uitgebreid netwerk achter zich, die we zonodig inschakelen om uw presentatie of congres/seminar tot een geweldig succes te maken.

Techniek staat tegenwoordig voor niets. Van licht, geluid, projectie op een product met vreemde vormen, zoals een auto tot aan livestreaming toe. Interactie met bezoekers, die reageren via hun eigen smartphone. Wat te denken van hologrammen, waarbij afstanden niet meer onoverbrugbaar zijn. Uw collega, die op dat moment aan de andere kant van de wereld zit, kan met een hologram toch aanwezig zijn en zijn presentatie houden of  in discussie gaan. Drones, die van grote hoogte grote gebieden kunnen visualiseren en nog veel meer.

Wilt u eens brainstormen met Al Timone, dat kan altijd onder het genot van een kopje koffie.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Al Timone.

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2018 Al Timone