MENU
Al Timone

Referenties

Feestavond De Horeca Waarnemer:

  • Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar ideeën op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan.

Ruben de Niet (eigenaar De Horeca Waarnemer)

TEDxYouth@Amersfoort 2017

  • Met Helma weet je dat ieder evenement op zijn pootjes terecht komt! Ik heb Helma tijdens TEDxYouth@Amersfoort leren kennen als een daadkrachtige dame met 'the eyes on the prize'. Deze eigenschappen in combinatie met Helma haar openhartige, warme en energieke karakter zorgen ervoor dat het voor mij een groot plezier is om met Helma te mogen werken.

Jannie H.

  • Ik ken Helma als een Enthousiaste en gedreven ondernemer. Ze is daadkrachtig, empatisch, creatief en staat open voor nieuwe ideeen. Ze weet hierdoor goed in te schatten wat er nodig is om uw evenement tot een succes te maken! Ik zou haar het liefst omschrijven als de Kapitein die aan het roer van elk evenement zou kunnen staan. Ik hoop vaker met haar samen te mogen werken.

Maico d. H.

  • Helma is not only a fantastic and precise Event Manager but also an inspiring person. She consistently demonstrated a solid work ethic at TEDxYouth Amerfsoort as well as a commitment to success. Helma assumed a leadership role in TEDxYouth Amersfoort, inspiring and motivating other teammembers. She is ready to deal with difficult situations and solve the problems on time. Helma will find a way to weather any storm with a smile :)

Emin K.

  • Helma's bijdrage aan TEDxYouth@Amersfoort is groot. Via haar grote netwerk in regio Amersfoort heeft ze het sponsorteam op het juiste been gezet door de juiste lijntjes te leggen met diverse partners. Door haar ervaring en management brengt ze structuur in het event. Kortom een aanwinst voor het team!

Milan P.

  • Helma heb ik leren kennen als een geweldig organisator die al haar afspraken op tijd nakomt. Ze zet zich met hart en ziel in voor mensen en organisaties waar zij in gelooft. Hier leert zij graag en veel van. En met die kennis, ervaring en contacten krijgt zij veel voor elkaar.

Aleksandr S.

Soest Netwerkt viert de zomer met een BBQ:

  • Helma heeft op verzoek van het bestuur van Soest Netwerkt zich enorm ingezet om de organisatie van de traditionele BBQ voor vrienden en introducés van Soest Netwerkt op 22 juni 2017 op rolletjes te laten lopen. In totaal hadden zich 50 gasten aangemeld. Zij heeft zelfstandig op basis van informatie die wij haar als bestuur gaven offertes opgevraagd. Steeds was zij accuraat en to the point in het nakomen van afspraken. De organisatie van een dergelijk event kun je gerust aan Helma overlaten. Zij heeft ons als bestuur veel werk uit handen genomen. Helma nogmaals heel veel dank!

Bestuur van Soest Netwerkt
 

  • Ik was bij de avond van Soest Netwerkt, waarvan Helma de organisator was. Het was zo'n avond waar alles heel soepel verliep, het eten lekker, de muziek aangenaam en de mensen in elkaar geïnteresseerd. Je vergeet dan vaak dat daar veel werk voor verzet is. Helma Starink dat heb je super gedaan!

Klazien T.

De omgekeerde Adventskalender:

  • Helma heeft onlangs een kerstpakketten actie voor de voedselbank georganiseerd. Het was een hele klus om deze actie tot stand te brengen maar Helma heeft alles perfect en tot in de puntjes geregeld. Alles werd helder en duidelijk gecommuniceerd. Helma is een geweldige, snelle en efficiënte organisator


Ilona van E.

 

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Al Timone