MENU
Al Timone

Teambuildingsdag

Wilt u de neuzen weer dezelfde kant op hebben op uw afdeling of binnen uw bedrijf, dan is een teambuildingsdag of -weekend uitermate geschikt. Door sportieve interactie en teamwork of door breinbrekers, waarbij de teams elkaar nodig hebben, komt u als bedrijf tot verrassende conclusies.

Zit uw werknemer wel op de juiste plek binnen het bedrijf? Heeft een werknemer andere kwaliteiten dan dat u dacht? Wilt u een weekend hiervoor uittrekken, dan kunnen wij ook de overnachting met diner en ontbijt organiseren.

Tip:

Door de teambuilding te filmen, kunt u tijdens deze dag of dit weekend, samen met uw werknemers terugkijken en analyseren, wat er beter kan binnen uw team. Dit volgens de strikte regels van de AVG.

Is uw belangstelling gewekt, dan komen wij graag een kopje koffie met u drinken. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Al Timone.

 

Referenties

" Helma heeft voor mij een onvergetelijk feest georganiseerd. Zij heeft aan een half woord genoeg en denkt graag mee zonder haar idee├źn op te dringen. Ik kan het iedereen aanraden, als je een zorgeloos feest wilt, om met Helma in zee te gaan. "

Bekijk meer referenties

Contact

Al Timone Evenementen
Helma Starink
06 - 23 41 70 13
helma@altimone.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Al Timone